Uurijad: Tjumeni lennukatastroofil on kaks võimalikku põhjust

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uurimiskomitee ametlik esindaja Vladimir Markin (pildil) tõi õnnetuse võimalike põhjustena välja kaks peamist versiooni.
Uurimiskomitee ametlik esindaja Vladimir Markin (pildil) tõi õnnetuse võimalike põhjustena välja kaks peamist versiooni. Foto: SCANPIX

Tjumenis juhtunud lennukatastroofil on uurijate sõnul kaks peamist versiooni, rääkis uurimiskomitee ametlik esindaja Vladimir Markin.

Enam kui 30 inimelu nõudnud õnnetuse põhjustas kas pilootide eksimus või tehniline viga, vahendas Markini sõnu RIA Novosti.

Firma UTair reisilennuk ATR-72 oli teel Tjumenist Surgutti ja selle pardal oli kokku 43 inimest. Lennuk kukkus alla kohe pärast õhkutõusu ligi 35 kilomeetri kaugusel Roštšino lennuväljast.

Lennundusringkondade allikas rääkis agentuurile, et ohvrite seas on kõik neli meeskonnaliiget (kolm meest ja üks naine).

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles