VIDEO Holokausti mälestuspäeval protestisid kogu Saksamaal kümned tuhanded paremäärmusluse ning AfD vastu (2)

Postimees
Copy
Düsseldorfis eile toimunud protestist võttis osa ligi 100 000 inimest. Plakatitel on kirjas «Natsid praegu peatada», «Inimõigused parempoolsete inimeste asemel» (sõnamäng sõna rechte kohta, mis tähendab saksa keeles nii õigust kui ka paremat – toim), «Mitte kunagi jälle on praegu!», «Natsid söövad salaja falafeli».
Düsseldorfis eile toimunud protestist võttis osa ligi 100 000 inimest. Plakatitel on kirjas «Natsid praegu peatada», «Inimõigused parempoolsete inimeste asemel» (sõnamäng sõna rechte kohta, mis tähendab saksa keeles nii õigust kui ka paremat – toim), «Mitte kunagi jälle on praegu!», «Natsid söövad salaja falafeli». Foto: Kaader videost

Eile oli ülemaailmne holokausti mälestuspäev ning üle Saksamaa protestisid taas kümned tuhanded inimesed demokraatia eest ja paremäärmusluse vastu.

Politsei andmetel osales ainuüksi Düsseldorfis toimunud protestil kuni 100 000 inimest. Düsseldorfi meeleavalduse motoks oli «AfD vastu – me ei jää vait. Me ei vaata kõrvale. Me tegutseme!». Meeleavaldajate hulgas oli igas vanuses inimesi, sealhulgas palju lastega peresid, vahendab ZDF.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles