Ekswagnerlased paljastasid rindel võimudega seotud narkoahela

Andres Herkel
, toimetaja
Copy
Endised wagnerlased Vene dessantväes paljastavad videos otse rindele suunatud narkokaubanduse ahela, millel on seos Luhanski okupatsioonivõimudega, aga ka paljastajatele endile osaks saanud tagakiusamise.
Endised wagnerlased Vene dessantväes paljastavad videos otse rindele suunatud narkokaubanduse ahela, millel on seos Luhanski okupatsioonivõimudega, aga ka paljastajatele endile osaks saanud tagakiusamise. Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Vene Z-patrioodid on mures dessantväelastest endiste wagnerlaste pärast, kes paljastasid otse rindele suunatud narkoahela, aga ilmselt saavad oma «avastuse» eest hoopis ise karistada.

Pidurdamatu ja oma edus kindel Venemaa president Vladimir Putin nimetas päris sõja alguses Ukraina juhtkonda «narkomaanide ja neonatside jõuguks». Hiljem on väidetud, et president Zelenskõi on narkomaan ja Ukraina relvajõud tuimestavad uimastite abil oma sõdureid.

Aga kes teisele ütleb, see ise on. Mullu sügisel tegi väljaanne Vjorstka põhjaliku ülevaate sellest, kui kättesaadavad on rindel olevate Vene sõdurite jaoks sünteetilised narkootikumid ja kuidas neid Telegrami kaudu tellitakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles