Ametnik: Iisraeli sõdurid tapsid 104 abi juurde tõtanud gazalast

Uuendatud 29. veebruar 2024, 14:55
Copy
Palestiinlased leinavad surnukehade lähedal Põhja-Gaza sektoris asuvas Kamal Edwani haiglas Beit Lahias pärast seda, kui Iisraeli sõdurid avasid väidetavalt tule Gaza elanike vastu, kes kiirustasid humanitaarabiga koormatud veoautode poole 29. veebruaril 2024. aastal.
Palestiinlased leinavad surnukehade lähedal Põhja-Gaza sektoris asuvas Kamal Edwani haiglas Beit Lahias pärast seda, kui Iisraeli sõdurid avasid väidetavalt tule Gaza elanike vastu, kes kiirustasid humanitaarabiga koormatud veoautode poole 29. veebruaril 2024. aastal. Foto: AFP/SCANPIX

Iisraeli sõdurid lasid neljapäeval Gaza linnas maha vähemalt 104 inimest, kes tormasid veoautodest humanitaarabi saama, teatas Gaza terviseministeerium, lisades, et haavatuid on üle 750.

Palestiina islamistliku äärmusrühmituse Hamas terviseministeeriumi kõneisik Ashraf al-Qudra ütles, et ohvrite arv kerkis «104 märtri ja 760 haavatuni».

Gaza Al-Shifa haigla kiirabiosakonna juhataja Amjad Aliwa teatas varem vähemalt 50 hukkunust ja rohkem kui 120 haavatust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles