Talvised paduvihmad on nõudnud Pakistanis vähemalt 36 inimese elu

Copy
Inimesed korjavad omi asju kokku majast, mis varises kokku pärast tugevat paduvihma Peshawaris Pakistanis, 02.märtsil 2024. Peshawari päästedirektoraadi andmetel on vähemalt seitse inimest surnud ja viis viga saanud ning mitmed hooned said kestvate vihmade tõttu kannatada kogu Khyber Pakhtunkhwa provintsis, piirkonnas on oodata rohkem vihma.
Inimesed korjavad omi asju kokku majast, mis varises kokku pärast tugevat paduvihma Peshawaris Pakistanis, 02.märtsil 2024. Peshawari päästedirektoraadi andmetel on vähemalt seitse inimest surnud ja viis viga saanud ning mitmed hooned said kestvate vihmade tõttu kannatada kogu Khyber Pakhtunkhwa provintsis, piirkonnas on oodata rohkem vihma. Foto: Arshad Arbab/EPA/Scanpix

iimase 48 tunni jooksul üle Pakistani liikunud ning riigi loodeosas varinguid ja maalihkeid põhjustanud paduvihmad on nõudnud vähemalt 36 inimese elu, vigastatuid on 50, ütlesid ametivõimud pühapäeval.

Alates neljapäeva õhtust on Afganistaniga piirnevas Khyber Pakhtunkhwa provintsis teatatud 30 vihmaga seotud surmajuhtumist, ütlesid provintsivõimud.

Belutšistani provintsi rannikulinnas Gwadaris sai üleujutustes surma viis inimest. Elanike evakueerimiseks kasutati paate.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles