Kümme aastat pärast reisilennuki MH370 kadumist on perekonnad ikka veel teadmatuses

Copy
Kadunud Malaysian Airlinesi lennu MH370 pardal olnud reisijate ja meeskonna pereliikmed ja Malaisia transpordiminister Anthony Loke (ees) seisavad üheskoos grupipildi tegemiseks mälestusüritusel, millega tähistatakse lennuki kadumise 10. aastapäeva.
Kadunud Malaysian Airlinesi lennu MH370 pardal olnud reisijate ja meeskonna pereliikmed ja Malaisia transpordiminister Anthony Loke (ees) seisavad üheskoos grupipildi tegemiseks mälestusüritusel, millega tähistatakse lennuki kadumise 10. aastapäeva. Foto: NAZRI MOHAMAD / EPA / Scanpix

Kümne aasta eest Malaysia Airlinesi lennukiga kadunuks jäänud reisijate omaksed nõudsid pühapäeval uusi otsinguid. Boeing 777 lend MH370, 239 inimesega pardal, kadus radariekraanidelt 8. märtsil 2014 teel Kuala Lumpurist Pekingisse.

Kümme aastat pärast ema kadumist Malaysia Airlinesi lennul MH370 on Grace Nathanil endiselt raske leppida sellega, et ta on kadunud.

Grace oli 26-aastane ja õppis ülikoolis, kui 2014. aasta 8. märtsil Kuala Lumpurist Pekingisse suunduv 239 inimesega lennuk pärast õhkutõusmist radariekraanidelt kadus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles