VIDEO Austraalias korraldasid sajad kängurud keset golfimatši tormijooksu väljakule

Copy
Kängurud möllamas kolmapäeval Austraalias Melbourne’i lähistel golfiväljakul.
Kängurud möllamas kolmapäeval Austraalias Melbourne’i lähistel golfiväljakul. Foto: Stephen Roche / Reuters / Scanpix

Austraalia golfisõbral ei jäänud muud üle kui käsi laiutada ja vanduda, kui keset pingelist mängu Melbourne’i lähistel asuvas golfiklubis tormas väljakule sadadest kängurutest koosnev bande.

Kukkurlaste hüpleva massi tempokat möödumist filminud Stephen Roche’i on videolt kuulda juhtumit kirjeldamas kui «tõelist tormijooksu» ning muu hulgas saatis mees kängurutele ka suusõnalise hoiatuse: «Katsuge te astuda mu golfipalli peale!» Kas loomad tema juttu kuulda võtsid, pole siiski selge.

Pärast sotsiaalmeedias huvilistega «kängururünnaku» üle arutledes kirjutas Roche, et hoolimata korralikust ringi kargamisest ei teinud kängurud oma pehmete käppadega golfimurule mingit kahju ning nende jalajälgi oli näha vaid liivatakistustel.

Tegemist pole aga sugugi esimese korraga, mil kängurud on kippunud kõnealuses golfiklubis väljakule. 2021. aastal põhjustas Heritage Golf & Country Club ulatuslikku avalikkuse pahameelt, kui teatas, et kavatseb hukata kukkurlased, kes hoolisetud muruväljakutele kipuvad, vahendas BBC. Pahameeletorm oli sedavõrd võimas, et golfiklubi loobus plaanist ja püstitas väljaku ümber aiad, kuid nüüd filmitud videost nähtub, et suurt kasu ei paista neist olevat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles