VÕIMALIK VAID VENEMAAL Naistepäeval vooluta jäänud mees ähvardas terve elektriliini õhku lasta

Postimees
Copy
Vene politsei Peterburis pärast doroonirünnakut. NB! Foto on illustreeriv.
Vene politsei Peterburis pärast doroonirünnakut. NB! Foto on illustreeriv. Foto: SOPA Images/ZUMA Press/Scanpix

Venemaa politsei pidas naistepäeval kinni mehe, kes vaid paar tundi varem oli ähvardanud õhku lasta kohaliku elektriliini, kui tema elektriühendust ei taastata.

Belgorodi oblastis asuvas Sažnoje külas elav 46-aastane pereisa helistas naistepäeval kohalikele kommunaaltöötajatele murega, et tema eramajast kadus eelmisel päeval elekter.

Abi tema kõnest aga polnud, sest teiselpool liini olevad töötajad selgitasid, et järgmise 24 tunni jooksul ei saa nad probleemi lahendada ning perekonnal tuleb naistepäeva tähistada küünlavalgel, vahendab portaal SHOT Telegramis.

Meest selline vastus aga ei rahuldanud, ning ta ähvardas, et kui õhtuks elektriühendus ei taastu, laseb ta kohaliku elektriliini õhku.

Vihase kodaniku väitel oli tal selle tarbeks väga võimas granaat, mille plahvatus teeks kommunaaltöötajatele veel palju tööd juurde.

Siiski tegudeni mees ei jõudnud, sest tema vestluskaaslased edastasid ähvarduse kiiresti politseile, kes mõne tunni jooksul mehe kinni pidasid.

Võimude sõnul menetletakse nüüd, kas alustada kriminaalasja seoses kindla valeteatega terroriaktist. Maksimaalse karistusena võib meest sel puhul oodata kuni kolmeaastane sunnitöö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles