Londoni politsei võttis kinni Buckinghami Palee väravaid ramminud mehe

Copy
Puitplangud Buckinghami Palee värava ees täna hommikul.
Puitplangud Buckinghami Palee värava ees täna hommikul. Foto: Jordan Pettitt/PA Images/Scanpix

Londoni politsei pidas kinni mehe, kes sõitis nädalavahetusel autoga Buckinghami palee väravatesse, teatasid korrakaitsjad täna.

Linna politsei kohaselt leidis auto ja kuningliku residentsi väravate vaheline kokkupõrge aset kell öösel kell 2.30 laupäeval (Eesti aja järgi kell 4.30).

Relvastatud politseinikud võtsid mehe sündmuskohal kinni kahtlustatuna kriminaalkahju tekitamises ning ta viidi haiglasse, ütles politsei pressiesindaja. Ta lisas, et keegi teine ei saanud vigastada ja asjaolusid selgitatakse.

Julgeolekumeetmed Briti kuningapere ametliku residentsi juures on karmid ning pealinna südames asuvat hoonetekompleksi valvavad ööpäevaringselt relvastatud korrakaitsjad.

Paleesse on aeg-ajalt üritatud sisse tungida, viimatine juhtum leidis aset septembris, kui kinni võeti 25-aastane mees, kes püüdis kuninglikesse tallidesse pääseda.

Mullu mais, enne kuningas Charles III kroonimistseremooniat võeti kinni mees, kes loopis jahipüssipadruneid üle Buckinghami palee aia.

Samal kuul võeti kinni 43-aastane mees, kes rammis oma autoga väravaid Downing Streetil, kus majas number 10 asub peaministri büroo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles