CIA ja Mossadi juht lahkusid Dohast Gaza relvarahukõnelustelt

Copy
Vasakult minnes USA Luure Keskagentuuri (CIA) peadirektor William Burns, Iisraeli Mossadi juht David Barnea ja Katari pea- ning välisminister šeik Mohammed bin Abdulrahman al-Thani. Katar ja Egiptus on USA toetusel vahendanud Iisraeli ja Palestiina islamistliku äärmusrühmituse Hamas vahelisi kõnelusi relvarahu kehtestamiseks Gaza sõjas.
Vasakult minnes USA Luure Keskagentuuri (CIA) peadirektor William Burns, Iisraeli Mossadi juht David Barnea ja Katari pea- ning välisminister šeik Mohammed bin Abdulrahman al-Thani. Katar ja Egiptus on USA toetusel vahendanud Iisraeli ja Palestiina islamistliku äärmusrühmituse Hamas vahelisi kõnelusi relvarahu kehtestamiseks Gaza sõjas. Foto: Stefani Reynolds / AFP / Scanpix

USA Luure Keskagentuuri (CIA) peadirektor Bill Burns ja tema Iisraeli kolleeg David Barnea Mossadist lahkusid laupäeva õhtul Dohast, kus peeti kõnelusi Gaza ajutise relvarahu ja pantvangide vabastamise üle, ütlesid läbirääkimiste allikad.

Luurejuhid lahkusid Katari pealinnast, et anda oma meeskondadele kodus ülevaade kõneluste viimasest voorust, ütles anonüümsust palunud allikas.

Läbirääkimised keskendusid pantvangide ja vangide vabastamise vahekorrale ja üksikasjadele, lisas ta ja ütles, et tehnilised meeskonnad jäävad Dohasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles