Kreeka opositsioon esitas valitsuse vastu umbusaldushääletuse eelnõu

Copy
Kreeka opositsioonierakonna PASOK esimees Nikos Androulakis esines teisipäeval, 26. märtsil parlamendi ees seoses umbusalduse eelnõu esitamisega valitsuse tegevuse vastu. Opositsiooni kohaselt ei ole valitsus mulluse rongiõnnetuse uurimisega kaugele jõudnud.
Kreeka opositsioonierakonna PASOK esimees Nikos Androulakis esines teisipäeval, 26. märtsil parlamendi ees seoses umbusalduse eelnõu esitamisega valitsuse tegevuse vastu. Opositsiooni kohaselt ei ole valitsus mulluse rongiõnnetuse uurimisega kaugele jõudnud. Foto: Angelos Tzortzinis / AFP/ Scanpix

Kreeka opositsioon esitas teisipäeval parlamendis konservatiivse valitsuse vastu umbusaldamise eelnõu seoses väidetega, et viimane püüdis käimasolevat juurdlust riigi ajaloo rängima rongiõnnetuse suhtes asitõenditega manipuleerida.

Sotsialistliku PASOK-i algatatud eelnõu, mida toetavad teised opositsioonierakonnad, ei saa parlamendis ilmselt vastu võetud, kuna valitsusel on absoluutne enamus.

PASOK-i esimees Nikos Androulakis ütles, et eelnõul on veel kolme vasakpoolse erakonna toetus ning sõnas, et peaministril Kyriákos Mitsotákisel ei ole valikut ning ta peab tulema parlamenti oma tegevuse kohta aru andma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles