Scholz sõitis Hiinasse majandussidemeid tugevdama

Copy
Saksa liidukantsler Olaf Scholz surub kätt Hiina suursaadikuga Saksamaal Wu Keniga, kelle kõrval seisab Chongqingi asemeer Zhang Guozhi. Scholz saabus Chongqingi lennujaama 14. aprillil ning ta külastas linnas ka Boschi tehast.
Saksa liidukantsler Olaf Scholz surub kätt Hiina suursaadikuga Saksamaal Wu Keniga, kelle kõrval seisab Chongqingi asemeer Zhang Guozhi. Scholz saabus Chongqingi lennujaama 14. aprillil ning ta külastas linnas ka Boschi tehast. Foto: Andreas Rinke / Reuters / Scanpix

Saksamaa kantsler Olaf Scholz saabus pühapäeval Hiinasse, kus tema eesmärk on tugevdada majandussidemeid Berliini suurima kaubanduspartneriga, teatas Hiina riigimeedia.

Scholz maandus pühapäeva hommikul megalinnas Chongqingis suure valitsus- ja äridelegatsiooni eesotsas, teatas Hiina riiklik ringhääling CCTV.

Samal ajal kui lääneliitlased suurendavad survet Pekingile, leiab Scholz, et Euroopa ekspordihiiglane pole nõus «lahutama» end maailma suuruselt teisest majandusest ja on jätkuvalt pühendunud Pekingiga äritegemisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles