VIDEO Donald Trumpi kampaaniatuurid pöörlevad kõrgelt

Copy
Trumpi toetajad New Yorgis, 15. aprillil 2024. a.
Trumpi toetajad New Yorgis, 15. aprillil 2024. a. Foto: Michael Nigro / ZUMA / SCANPIX

Andunud vabariiklaste toetajad ööbisid autodes ja seisid pikas järjekorras, trotsides külma, ikka selleks, et osaleda Donald Trumpi suurejoonelisel kampaaniaüritusel, vahendas Reuters. 

Hiljuti astus Donald Trump oma vabariiklastest toetajate ette hiljuti USA põhjaosas asuvas Wisconsini osariigis Green Bay linnas. 3200 inimest mahutavas konverentsisaalis lasti kõlaritest Lee Greenwoodi ballaadist inspireeritud «Jumal õnnistagu USAd».

Nende helide keskel lehvitas ekspresident Trump oma toetajatele, plaksutas ja embas lähedale sattunuid. «Trump, Trump, Trump!» skanneeris ülesköetud rahvahulk. Inimestel olid pisarad silmis. Vähemalt ühed noored hoidsid oma last peakohal, et too Donald Trumpi näha saaks.  

Presidendikandidaadi sõnul on kampaaniaürituste meeleolu, võrreldes 2016. aasta kampaaniaga, palju säravam ning tundus nagu oleks Trump oma poolehoidjate toetusavalduste eest siiralt tänulik. 2024. aastal on Trump Reutersi andmetel korraldanud juba 21 suurt kampaaniaüritust. 2020. aasta aprilli keskpaigaks oli ta hakkama saanud 13 sarnase üritusega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles