HÄDAMAANDUMINE Austraallased nabisid kinni lennukis paljalt ringi lipanud mehe

Copy
Porgandpaljas mees leiti Virgin Airlinesi lennukist.
Porgandpaljas mees leiti Virgin Airlinesi lennukist. Foto: CON CHRONIS / AP / SCANPIX

Austraalia ühest nurgast teise lennanud lennumasin sunniti enne sihtkohta jõudmist maanduma, sest lennukis jooksis üks mees alasti mööda vahekäiku edasi ja tagasi.

Politsei pidas kahtlusaluse kinni, kes viibib hetkel haiglas, vahendas Deutsche Welle.

Austraalia politsei teatas täna, et arreteeris mehe lennu katkestamise eest, kuna too jooksis väidetavalt alasti mööda vahekäiku ja lükkas seda tehes ümber ka ühe lennuki meeskonnaliikme.

 Perthist Melbourne'i suundunud lend VA696 oli sunnitud eile õhtul vahetult pärast õhkutõusmist ümber pöörama. «Perthi saabudes tuli lennukile vastu Austraalia föderaalpolitsei ja lennukis kaost külvanud reisija saadeti maha,» selgitas lennufirma Virgin Australia intsidendi kohta välja antud avalduses.

Deutsche Welle viitab politsei sõnadele, mille järgi vahistati porgandpaljas meest pärast seda, kui ta keset lendu alasti lennukist läbi jooksis ja ühe meeskonnaliikme seda tehes põrandale maha lõi.

«Mees viidi tema seisundi hindamiseks haiglasse, kuhu ta praegu ka jääb,» seisis politsei avalduses.

Austraalia rahvusringhääling ABC teatas, et nende andmetel keegi intsidendis viga ei saanud. 

«Meie reisijate ja meeskonna turvalisus on meile prioriteet ja vabandame siiralt kõigi ees, keda reisija oma käitumisega häiris,» ütles Virgin Australia kõneisik.

Paljas reisija saab karistada ning praegustel andmetel on tema kohtuistung 14. juunil, kuigi talle esitatavad süüdistused pole veel lõplikult vormistatud. Uurimine on aga algatatud, võttis Deutsche Welle teema kokku.

Reisijate jaoks muutus reis tunni võrra pikemaks. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles