Läti kaubanduskoda viskas välja kõik endiselt Venemaale eksportivad ettevõtted

Copy
Kuigi Läti kaubandus-tööstuskojast välja visatud firmade nimesid pole avalikustatud, siis on teada, et nende seas on ravimiettevõtteid. Veel vähemalt aasta tagasi vedas oma toodangut Venemaale ka näiteks ravimitootja Olainfarm.
Kuigi Läti kaubandus-tööstuskojast välja visatud firmade nimesid pole avalikustatud, siis on teada, et nende seas on ravimiettevõtteid. Veel vähemalt aasta tagasi vedas oma toodangut Venemaale ka näiteks ravimitootja Olainfarm. Foto: Evija Trifanova / LETA / SCANPIX

Läti kaubandus-tööstuskoda (LTRK) otsustas lõpetada koostöö kümne ettevõttega, kes jätkavad endiselt eksporti Venemaale.

Läti avalik-õigusliku televisiooni teatel võttis esindusühendus oma kokku 2700 liikmest luubi alla 25 firmat, mis tegid meedia andmeil veel rohkem kui kaks aastat pärast Venemaa kallaletungi Ukrainale koostööd idanaabriga.

Osa kõnealustest ettevõtetest on praeguseks siiski teatanud Venemaaga koostöö lõpetamisest ning osa peavad selleks läbirääkimisis. LTRK otsustas aga kümme Venemaaga äri jätkavat liiget välja heita. Samas ei ole kaubandus-tööstuskoda kõnealuseid firmasid nimetanud, vahendas LSM.

Tagasi üles