Hispaania kuninga lapselaps tulistas endale jalga

, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania kuningas Juan Carlos (paremal) koos vanima lapselapse Felipega.
Hispaania kuningas Juan Carlos (paremal) koos vanima lapselapse Felipega. Foto: SCANPIX

Hispaania kuninga Juan Carlose 13-aastane tütrepoeg tulistas koos isaga laskmist harjutades kogemata endale jalga, teatas täna kuningakoda.

Felipe Marichalar Borbón lasi endale paremasse jalga .36-kaliibrilise haavlipüssiga eile perekonna kodus Sorias, koos isaga terrassil viibides. Kohalikus haiglas anti poisile, kes on kuninga vanim lapselaps, esmaabi, seejärel viidi ta Madridi haiglasse, kus haav kirurgiliselt puhastati, vahendas AFP.

Hispaania meedia teatel ei ole poisi vigastused tõsised.

Felipe on troonipärimisjärjekorras viiendal kohal oma ema printsess Elena järel. Elena lahutas abielu Felipe isast Jaime de Marichalarist 2009. aastal.

74-aastase Hispaania kuninga minevikus on ka üks traagiliselt lõppenud tulistamine lihavõtete ajal. Juan Carlos nägi 1956. aasta 29. märtsil pealt, kuidas tema noorem vend Alfonso sai surma Portugalis pereresidentsis revolvriga juhtunud õnnetuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles