PEREÄRI Putin sokutas kaitseministri asetäitjaks oma nõo tütre

Postimees
Copy
Anna Tsivileva juuni alguses Kremlis kohtumisel Vladimir Putiniga, kus ta rääkis riigipea ja oma sugulasega Isamaa Kaitsjate ühenduse tegevusest.
Anna Tsivileva juuni alguses Kremlis kohtumisel Vladimir Putiniga, kus ta rääkis riigipea ja oma sugulasega Isamaa Kaitsjate ühenduse tegevusest. Foto: Aleksandr Kazakov / Planet Pix / ZUMA Press Wire / Scanpix

Kaitseministeeriumis puhastust jätkav Venemaa autoritaarne juht Vladimir Putin vallandas neli ministri asetäitjat ja nimetas nende asemel ametisse uued asetäitjad, kellest üheks saab tema sugulane Anna Tsivileva.

Ümberkorraldused kaitseministeeriumis algasid mais, kui Putin vahetas oma pikaaegse liitlase Sergei Šoigu ministrikohal välja Andrei Beloussovi vastu. Eile vallandas ta viimase asetäitjad Nikolai Pankovi, Ruslan Tsalikovi, Tatjana Ševtsova ja Pavel Popovi, vahendas Reuters.

Üheks uueks ametisse nimetud kaitseministri asetäitjaks on 52-aastane Anna Tsivileva, varasema nimega Anna Putina, kes on Putini nõo Jevgeni Putini tütar, kirjutas The Times. Tsivileva vastutada jääb muu hulgas sõjaväelaste sotsiaal- ja elamutoetuste parandamine.

Tagasi üles