ÜLEVAADE Prantsuse poliitikud rakendasid juudivihast kantud lapsevägistamise valimisvankri ette (3)

Copy
Rahvas üleeile Pariisi raekoja ees antisemitismivastasel meeleavaldusel, kus kõlasid juudiviha õhutamise süüdistused riigi kärevasakpoolsete suunas.
Rahvas üleeile Pariisi raekoja ees antisemitismivastasel meeleavaldusel, kus kõlasid juudiviha õhutamise süüdistused riigi kärevasakpoolsete suunas. Foto: Jeanne Accorsini/sipa/Scanpix

Valimiskampaania lainel Prantsuse poliitikud süüdistavad üksteist antisemitismi õhutamises pärast riiki šokeerinud rünnakut, kus teismelised poisid vägistasid, peksid ja sõimasid «räpaseks juudiks» 12-aastast tüdrukut.

Rünnak leidis aset laupäeva õhtul Pariisi loodepoolses Courbevoie eeslinnas ning teisipäeval võeti kaks 13-aastast poissi vahi alla süüdistatuna raskekujulises vägistamises, antisemiitlikes solvangutes, vägivallas ja tapmisega ähvardamises. Samuti rünnakus osalenud 12-poiss lubati taas vabadusse, kuid tallegi esitati süüdistus antisemiitlikes solvangutes, vägivallas ja tapmisega ähvardamises. Meedias leviva info järgi filmis ta vägistamist.

Politseiallikas ütles AFP-le, et kahtlusalused peksid tüdrukut ja sundisid teda nii oraalseksile kui ka anaalsesse ja vaginaalsesse vahekorda.

Tagasi üles