Suri Vene kaitseministeeriumi korruptsiooniskandaali võtmetunnistaja (5)

Copy
Venemaa Julgeolekunõukogu sekretär ja endine kaitseminister Sergei Šoigu koos Venemaa kindralstaabi ülema Valeri Gerassimoviga kohtumisel Vene riigipea Vladimir Putiniga 15. mail 2024. aastal.
Venemaa Julgeolekunõukogu sekretär ja endine kaitseminister Sergei Šoigu koos Venemaa kindralstaabi ülema Valeri Gerassimoviga kohtumisel Vene riigipea Vladimir Putiniga 15. mail 2024. aastal. Foto: Vyacheslav Prokofyev / Pool / AFP / Scanpix

Vene reservpolkovnik ja kaitseministeeriumi riikliku ekspertiisiosakonna juht Magomed Khandajev, keda peeti Venemaa kaitseministeeriumi korruptsiooniskandaali peamiseks tunnistajaks, suri ootamatult.

Dagestani Šamili rajooni juht Magomed Hasanov ütles Vene riiklikule uudisteagentuurile TASS, et Khandajevi surnukeha on juba lennukiga Mahatškalasse toimetatud ja ta maetakse tema kodukülla Gentasse.

Khandajevi surma põhjust ega aega ei ole avalikustatud ning ta lisandub pikka Venemaa eliidi nimekirja, kes on seletamatutel põhjustel Venemaa agressioonisõja algusest Ukrainas oma otsa leidnud.

Tagasi üles