Michigani mees tegi pärast Trumpi toetajale otsasõitmist enesetapu

Copy
Donald Trumpi toetajad lippu lehvitamas.
Donald Trumpi toetajad lippu lehvitamas. Foto: Carlos Osorio / AP / Scanpix

USA osariigis Michiganis sõitis 22-aastane mees maastikusõidukiga otsa Donald Trumpi toetavale eakale mehele. Noormees tegi võimude teatel pärast seda enesetapu. 

Michigani osariigis asuva Hancocki linna politsei teatas, et kõnealune mees oli uurimise all, kuna pühapäeval kella viie paiku kohaliku aja järgi sõitis ta ATVga otsa 80-aastasele mehele.

The Guardiani teatel viidi vanem mees kriitilises seisundis raskete vigastustega haiglasse. Politsei sõnul kirjeldati eakat meest kui endise presidendi Trumpi toetajat, kes riputas oma õuele poliitilisi silte.

Uurijad teatasid, et tuvastasid juhtumis kahtlustatava esmaspäeva õhtuks ja teda seostati kokku kolme juhtumiga, mis olid ilmselt poliitiliselt motiveeritud.

Mees võttis hiljem ühendust ametnikega, sõnades, et soovib üles tunnistada ATV juhiga seotud kuritegu ja palus politseil tema juurde tulla. Sündmuskohale saabudes avastas politsei 22-aastase mehe, kes oli ennast maha lasknud.

Hancockis toimunud sündmus toimus veidi rohkem kui nädal pärast seda, kui Trump elas 13. juulil üle mõrvakatse Pennsylvanias. Ründaja tulistas surmavalt 50-aastast Trumpi toetajat, endist tuletõrjeülemat Corey Comperatore'i, samas kui endine president sai ühest kõrvast haavata.

Tagasi üles