ülevaade Harris ja Trump tormasid paljastatud mõõkadega valimisduelli (12)

Copy
Kamala Harris üleeile Indianapolises mustanahaliste naistudengite korporatsiooni Zeta Phi Beta kogunemisel.
Kamala Harris üleeile Indianapolises mustanahaliste naistudengite korporatsiooni Zeta Phi Beta kogunemisel. Foto: Brian Spurlock/EPA/Scanpix

Vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump nimetas kampaaniakogunemisel oma uut vastast demokraatide leerist Kamala Harrist «vasakäärmuslikuks hullumeelseks», samas kui Harris keskendus Trumpi kriminaalkurjategija staatusele.

Trump pidas üleeile kaalukeeleosariikide sekka kuuluvas Põhja-Carolinas oma esimese avaliku valimisürituse pärast seda, kui USA praegune demokraadist riigipea Joe Biden teatas läinud nädalavahetusel, et ei nõudle siiski teist ametiaega, avades sellega tee demokraatide esinumbriks oma asepresidendile Harrisele.

«Ta on äärmusvasakpoolne hullumeelne, kes hävitab meie riigi,» kuulutas Trump Charlotte'is kokku tulnud toetajatele, väites, et Harris on iga viimase kui Bideni «katastroofi» taga olev ultraliberaalne tõukejõud. Ka teatas Trump samas sõnavõtus, et Harris toetab imikute «hukkamist», viidates viimase abordiõigust pooldavale positsioonile, vahendas uudisteagentuur AFP.

Tagasi üles