VIDEO Ukraina droonid tabasid Venemaal Saratovi ja Engelsi linna – pihta sai pilvelõhkuja (2)

Copy
Ukraina sõdurid lennutamas väiksemat sorti enesetapudrooni Vene positsioonide suunas Harkivi oblastis 25. augustil 2024. aastal.
Ukraina sõdurid lennutamas väiksemat sorti enesetapudrooni Vene positsioonide suunas Harkivi oblastis 25. augustil 2024. aastal. Foto: Evgeniy Maloletka / AP / Scanpix

Ukraina korraldas täna hommikul droonirünnaku, mis tabas Venemaal Saratovi ja Engelsi linna. Engelsis asub lennuväli, kus baseeruvad strateegilised pommitajad Tu-95 ja väidetavalt startis sealt rünnaku toimumise ajal neist 11, et rünnata Ukrainat, vahendab Ukrainska Pravda.

Venemaa Saratovi oblasti kuberner Roman Busargin teatas hommikul, et alla tulistatud drooni rusud kukkusid Saratovis elamukompleksile Volga Sky. Sotsiaalmeediasse postitatud videotel on aga näha drooni lendamas otse pilvelõhkujasse. 38-korruseline pilvelõhkuja Volga Sky on 128,6 meetrit kõrge ning linna kõrgeim hoone.

Kuberner teatas ka, et rünnakus on neli ohvrit ning üks naine on raskes seisundis. Tabamuse saanud hoonest on 12 kilomeetrit Engelsi sõjaväelennuväljani.

Tagasi üles