Politsei: LAVis tappis arvatav tulistaja seitse inimest ja võttis seejärel endalt elu (1)

Copy
LAVi politseiminister Bheki Cele viibib sel 2022. aasta 11. juulil tehtud fotol ühes Johannesburgi kurikuulsa linnaosa Soweto kõrtsis, kus tulistajad tapsid 15 inimest, külvates kuriteopaiga üle vähemalt 137 kuuliga.
LAVi politseiminister Bheki Cele viibib sel 2022. aasta 11. juulil tehtud fotol ühes Johannesburgi kurikuulsa linnaosa Soweto kõrtsis, kus tulistajad tapsid 15 inimest, külvates kuriteopaiga üle vähemalt 137 kuuliga. Foto: Siphiwe Sibeko / Reuters / Scanpix

Johannesburgist edelasse jäävas linnas leidis aset kurbmäng, milles arvatav tulistaja tappis seitse inimest ning võttis seejärel endalt elu, ütles politsei pühapäeval järjekordse mitmikmõrva kohta, mis on Lõuna-Aafrika Vabariiki šokeerinud.

Viis ühe pere liiget, kelle hulgas oli ka kolmeaastane poiss, tapeti Johannesburgist enam kui 40 kilomeetri kaugusel asuvas Mokhotlongis pühapäeva varahommikul, märkis politsei. Lisaks said surma ka naaber ja peresõber.

Politsei ütles avalduses, et tulistamine leidis aset pärast seda, kui üks mees oli läinud kohalikku kõrtsi ning leides, et see oli suletud, kiskus tüli kõrtsmikuga, kes seejärel mehele tema koju järgnes.

Märksõnad

Tagasi üles