Video: vihane iraanlane presidendile - ma nälgin

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihane iraanlane presidendile -  ma nälgin
Vihane iraanlane presidendile - ma nälgin Foto: Youtube

Maailmas levib video, millel on näha vihaseid meeleavaldajaid ründamas Iraani presidendi Mahmoud Ahmadinejadi autot.

Selle video avaldas esimesena Briti väljaanne Mail Online.

Videol on näha, kuidas iraanlased ründavad presidendi autot Iraani lõunaosas asuvas Bandar-Abbasis, kus Ahmadinejad visiidil oli.

Nimetatud video riputati Youtube`i 14. aprillil. Esmalt on näha, kuidas Ahmadinejad sõidab autokolonnis. President levitab lahtisest maastikumasinast rahvale. Siis aga ilmub auto juurde üks vanem mees, kes karjub presidendile, et ta nälgib.

«Olen eakas! Ma nälgin!» karjub mees mitu korda.

Autokolonn jätkab liikumist, kuid masinad ümber piiranud rahvamass sunnib nad peatuma. Ihukaitsjad püüavad massi eemale tõrjuda, kuid see ei õnnestu.

Järsku jookseb presidendi auto juurde nooremapoolne tumeda pearätikuga naine, kes hüppab auto kapotile ning püüab presidendini pääseda. Turvamehed püüavad naist autolt maha tõmmata, kuid naisel õnnestub kabiini kohal olevale katusele jõuda. Naine hakkab presidendile midagi selgitama.

Ahmadinejad kuulab rahulikult  ning annab siis turvameeskonnale käsu naine autosse võtta.

Ka video alguses nähtud vanem mees püüab auto ninale pääseda, kuid ta rebitakse sealt alla. Auto sõidab edasi ja video lõppeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles