Lennuki alla jäänud majast Buffalos pääses eluga kaks inimest

Mari Kamps
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Buffalo lähistel juhtunud katastroofist pääses ime kombel eluga kaks inimest, kel õnnestus väljuda lennuki alla jäänud eramust. 


Erie maakonna esindaja Chris Collins rääkis, et kokku oli eelpool mainitud eramus kolm inimest ning ühel naisel ja lapsel õnnestus majast põgeneda, vahendas BBC News.

Collinsi andmetel said nad vaid vähesel määral kannatada.Teised majand ümbruskonnas said kergeid kahjustusi, Kokku evakueeriti inimesed õnnetuse järel tosinast kodust.

President Barack Obama ütles, et tema ja ta abikaasa olid juhtunust kuuldes väga kurvad. USA esipaar avaldas kaastunnet perekondadele ja inimestele, kes kaotasid õnnetuses oma lähedase.

New Yorgi osariigis kukkus 74-kohaline reisilennuk Bombardier Dash 8 Q400 majja ja süttis põlema. Õnnetuses hukkus viimastel andmetel 45 reisijat ja neli meeskonnaliiget ning üks maal olnud inimene. Üks reisijatest oli töökohustustest vaba piloot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles