/nginx/o/2012/05/04/1086734t1h73c7.jpg)
Viking Line’i reisiparvlaevadel Viking XPRS ja M/S Gabriella müüdi toorest pardiliha, millest leiti salmonellabaktereid.
Viking Line’i reisiparvlaevadel Viking XPRS ja M/S Gabriella müüdi toorest pardiliha, millest leiti salmonellabaktereid.
Soome firma Oy Lunden Catering AB korjab müügilt ära Prantsusmaal toodetud Barberry Duckbreast rinnafilee, vahendas Helsingin Sanomat Online.
Toorest linnuliha müüdi laevadel 25.-30. aprillil. Toiduohutusameti Evira kinnitusel müüdi mõlemal laeval vähem kui kümme pakki.
Salmonelloosileid puudutab 800-grammist vaakumpakendit. Toodangupartii number on 280312 ja selle viimane müügikuupäev on 21.03.2014.
Salmonelloosi põhjustav bakter hävineb kuumtöötlemisel. Näiteks linnuliha soovitatakse küpsetada nii, et liha sisetemperatuur ületaks 75 kraadi piiri.