Colombia prostituut: USA presidendi ihukaitseagendid on idioodid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dania Londono Suarez
Dania Londono Suarez Foto: SCANPIX

USA presidendi Barack Obama ihukaitseagentide seksiskandaali paljastanud Colombia prostituudi sõnul olevat need mehed idioodid, kuna nad ei suuda paari sammu ette mõelda.

Dania Londono Suarez sõnul oli ta Cartagenas asuvas hotelli toas viis tundi koos Obama ihukaitseagendiga, edastab AP.

«Pärast seksi jäi see mees kohe magama. Ma oleksin võinud uurida läbi kõik temaga kaasas olnud dokumendid, rahakoti ja kohvri ning nii mõndagi sealt enda tagala kindlustamiseks võtta,» teatas naine Colombia raadiojaamale W antud intervjuus.

USA presidendi Obama turvalisust Colombias Põhja-ja Lõuna-Ameerika riikide tippkohtumisel tagasid ta isiklikud ihukaitseagendid ning USA armee eriüksuse sõdurid.

Enne presidendi saabumist pidutsesid ihukaitseagendid Cartagenas asuvas baaris ning läksid siis koos prostituutidega hotelli.

Suarezi sõnul olid hotellis peo korraldanud agendid idioodid, kuna ei suutnud hiljem juhtunut varjata ning ei takistanud skandaali tekkimist.

Suarez oli see, kes hotellis juhtunu päevavalgele tõi, kuna tekkis tüli tasu pärast.

Naise sõnul lepiti kokku, et öö hind on 800 dollarit, kuid agendid andsid talle esialgu vaid 30 dollarit.

«Ütlesin neile, et kui ma oma tasu ei saa, siis teatan juhtunust politseile. Nad vist ei mõistnud seda ja probleemi, mis oli tekkinud,» meenutas naine.

Lõpuks andsid agendid talle 250 dollarit ning palusid politseiga mitte kontakteeruda.

Suarez pöördus siiski viietärnihotelli valvanud politseinike poole ning sündis skandaal.

USA salateenistuse kaheksa agenti kaotasid seksiskandaali tõttu töö. Samuti on USA presidendi turvalisuse eest vastutavate isikute käitumis- ja tööreegleid karmistatud.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles