Mehhiko valimisväitlusel viis tähelepanu seksikas modell

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Orayen (keskel)
Julia Orayen (keskel) Foto: SCANPIX

Mehhiko presidendivalimise kandidaatide esimene väitlus ei läinud nii nagu oodati.

Show keskpunktis ei olnud mitte kandidaadid, vaid suure dekolteega ülikitsas valges kleidis tumedajuukseline naine, kelle ainsaks ülesandeks oli loosida, kes neljast kandidaadist saab esimesena sõna, edastab cnn.com.

Naist oli saates näha vaid 30 sekundi jooksul. Pärast väitlus hakati meedias ja sotsiaalmeedias uurima, kes see naine oli.

Enamik mehi tunnistas Facebookis ja Twitteris, et nad ei kuulnud ega näinud kandidaatide väitlust, vaid nende mõtted olid selle naise juures.

Isegi üks kandidaatidest, Gabriel Quadri tunnistas, et ta ei suutnud keskenduda räägitule.

Lõpuks saadi selgust, et tegemist oli endise Playboy modelli Julia Orayeniga, kes on Mehhikos üsna tuntud poolalasti poseerijana.

Mehhiko valimisametnikud tegid telekanalile etteheite, et see seksikas naine sõna otseses mõttes varastas kogu tähelepanu.

Väitluse eest vastutanud produktsioonifirma vabandas hiljem naise seksika kleidi ja olemuse pärast.

Mehhikos toimuvad presidendivalimised 1. juulil. Hiljuti tehtud küsitluse kohaselt on juhtimas kandidaat Enriqe Pena Nieto, kellel on 39 protsenti toetushääli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles