Microsoft pakub Windows 7 ostjatele üleminekut Windows 8-le

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Windows 7 logo.
Windows 7 logo. Foto: SCANPIX

Selleks, et hoida ära Windows 8 turule tulekule eelnevatele kuudele prognoositavat müügi järsku langust, on Microsoft Windows 7 ostjatele pakkumas võimalust minna üle uuele operatsioonisüsteemile üle nii pea, kui see turule saabub.

Nimelt pakub Microsoft Windows 7 Home Basicu või kõrgema versiooni ostjatele Windows 8 Prod soodushinnaga. Windows 8 Pro on suunatud pigem tehnoloogiahuvilistele ja äriringkondadele ning pakub eraldi tasu eest palju lisasid, näiteks Media Packi Windows Media Centeri tarbeks, kirjutab CNET.

Pakkumise alguseks arvatakse olevat 02.06.2012, ehk enne seda kuupäeva Windows 7 ostnud arvutikasutajad peavad uue operatsioonisüsteemi ostma täishinnaga.

Üleminekuaeg on plaanitud back to school  turu tarbeks, kuigi õppurite kooli minemise ajaks ei pruugi Windows 8 veel ametlikult väljas olla.

Microsoft ei ole kõiki pakkumisega seotud üksikasju ja kuupäevi veel kinnitanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles