Medvedev külastas uue korteri saanud sõjaveterane Tambovis

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Medvedev külastas Tambovis sõjaveteranidest abielupaari.
Dmitri Medvedev külastas Tambovis sõjaveteranidest abielupaari. Foto: SCANPIX

Venemaa peaminister Dmitri Medvedev külastas täna Tambovi oblastis sõjaveteranidest abielupaari nende uues kolmetoalises korteris.

Vanapaar sai korteri pärast presidendi määrust Suure Isamaasõja (1941-1945) veteranide elutingimuste parandamise kohta, vahendas RIA Novosti.

Valitsusjuht viibib oblastis töövisiidil. Selle programm keskendub veteranide elamistingimuste parandamise ning elanikkonna sotsiaalse kindlustatuse küsimustele.

Eile kutsuti Medvedev külla Vjatšeslav Smirnovi (88) ja Maria Galizdra (90) juurde. Nad sai korteri 2010. aastal võidupühaks majas, mis ehitati spetsiaalselt veteranide elamistingimuste parandamisele mõeldes. 

Peaminister kinkis vanuritele teeserviisi ja lillekimbu.

«Olen rõõmus, et saan teid külastada ja vaadata korralduse täitmist, uurida veteranide uusi kortereid mitte ainult Moskvas, aga ka näiteks siin Tambovis. Alates määruse allkirjastamisest neli aastat tagasi on korteri saanud enam kui 200 000 veterani. Neid, keda on vaja korteritega kindlustada, on jäänud päris vähe,» jutustas Medvedev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles