Eksperdid tuvastasid kõik Superjet-100 katastroofi ohvrid

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene päästeametnikud ja eriolukordade ministeeriumi eksperdid Indoneesias.
Vene päästeametnikud ja eriolukordade ministeeriumi eksperdid Indoneesias. Foto: SCANPIX

Indoneesia politsei katastroofiohvrite tuvastamise üksus (DVI) pani punkti reisilennukiga Suhhoi Superjet-100 (SSJ-100) juhtunud õnnetuses hukkunute identifitseerimisele.

Demonstratsioonlendu sooritad uhiuus reisilennuk sõitis vastu Salaki mäge 9. mail. Surma said kõik 45 pardal olnud inimest, neist mehi oli 31. Varasemate uudiste järgi oli lennukis viie riigi kodanikke.

«Ohvrite tuvastamisprotsess on lõppenud,» kinnitas politsei meditsiiniosakonda juhtiv brigaadikindral Musadeq Ishak eile meediale Jakarta Posti vahendusel.

Varem oli firma Suhhoi Tsiviillennukid (GSS) teatanud kõigi kaheksa Vene kodaniku tuvastamisest. Protseduuril olid abiks nende meditsiinikaardid, mis lähetati Indoneesiasse Moskvast. Ka oli abiks sugulastelt võetud vereproovid.

Eksperdid hakkavad ohvrite surnukehi nende sugulastele üle andma alates kolmapäevast Halim Perdanakusumai õhujõudude baasist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles