Võimupartei funktsionäär: Putin jääb meile rahvuslikuks liidriks

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühtse Venemaa kongressil astus kõnepulti ka president Vladimir Putin, keda sai lähemalt uurida ekraani vahendusel.
Ühtse Venemaa kongressil astus kõnepulti ka president Vladimir Putin, keda sai lähemalt uurida ekraani vahendusel. Foto: SCANPIX

President Vladimir Putin jääb Ühtse Venemaa liikmete jaoks rahvuslikuks liidriks, partei moodustamise juures olnud inimeseks, arvab ülemnõukogu presiidiumi sekretäri esimene asetäitja Sergei Železnjak.

Partei tänasel kongressil asus selle esimehe kohuseid täitma valitsusjuht Dmitri Medvedev. Delegaadid andsid talle kindla toetuse.

«Putin jääb meie jaoks partei alusepanijaks, inimeseks, kel oli otsene seos erakonna moodustamisega. Ta jääb meile, nagu ka kogu ülejäänud riigile, rahvuslikuks liidriks ja presidendiks,» rääkis Železnjak.

Tema sõnul suhtusid delegaadid mõistvalt sellesse, et Putin kongressi teises osas ei osalenud. Nad said aru, et riigipeal on tihe töögraafik ja olid rahul sellega, et tal oli võimalik viibida esimeses osas, lisas Železnjak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles