Kallas esitas Ojulandi europarlamendi kandidaadiks

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Ojuland
Kristiina Ojuland Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Siim Kallas esitas Kristiina Ojulandi Euroopa Parlamendi valimiste kandidaadiks ning temaga ühinesid teiste seas Andrus Ansip, Rein Lang, Keit Pentus, Kristen Michal, Rain


Rosimannus, Hanno Pevkur, Urmas Klaas ja Jaanus Rahumägi.

Kallase sõnul on Kristiina Ojulandil lai rahvusvaheline tuntus ja küllaldaselt kontakte, vahendas erakonna pressiesindaja.

«Kristiina on mõjukate inimeste seas Euroopas tunnustatud ja austatud poliitik,» ütles Kallas.

«Läbi aastate on Kristiina omandanud rohkelt kogemusi Euroopa asjade ajamisel, juba enne tema välisministriks oleku aega vedas ta meie Euroopasuunalist poliitikat. Ja mis kõige tähtsam - Kristiina Ojulandi näol on tegemist täiesti veendunud euroopameelse inimesega,» lisas Kallas.

Reformierakonna 12 kandidaati 2009. aasta europarlamendi valimisteks selguvad 9.-20. märtsini toimuvatel sisevalimistel. Sisevalimistel ülesseadmiseks peab kandidaadil olema vähemalt 20 erakonnaliikme toetus.

Lõpliku valimisnimekirja kinnitab 29. märtsil toimuv erakonna üldkogu. Reformierakond on seadnud eesmärgiks 7. juunil toimuvad Euroopa Parlamendi valimised võita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles