Hyvinkääl haavata saanud politseiniku seisundis tekkis väike muutus

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meilahti haigla, kus ravitakse kahte Hyvinkää tulistamises viga saanud inimest.
Meilahti haigla, kus ravitakse kahte Hyvinkää tulistamises viga saanud inimest. Foto: Wikimedia

Soome Töölö haigla vastutava peaarsti Eero Hirvensalo sõnul võib rääkida väiksest muutusest Hyvinkää tulistamises üliohtlikult viga saanud naispolitseiniku tervises.

Arstid opereerisid naist neljandat korda eile. Doktor Hirvensalo sõnul on patsient reanimatsioonis ja teda on haavatasaamisest saadik hoitud kunstlikus koomas, vahendas ilta-sanomat.fi

«Nüüd võib öelda, et olukord on tõsine, kuid mõnes mõttes stabiilsem,» kirjeldas arst.

Ööl vastu laupäeva tulistas katusele roninud 18-aastane Eero Hiltunen all tänaval seisnud inimesi. Hukkus kaks ja lisaks sai viga seitse inimest.

Vigastatutest kaks lubati koju esmaspäeval, kolmas pääses haiglast eile. Kahte kannatanut ravitakse Meilahtis ja kahte Töölos.

Veretöö uurimine ja tulistamise motiivi väljaselgitamine jätkuvad. Politsei kinnitas Ilta-Sanomatele, et Hiltunenilt võeti kaheksa tundi pärast tulistamist vereproov ja see näitas 0,25-promillist joovet.

Hiltuneni süüdistatakse kahes mõrvas ja seitsmes mõrvakatses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles