Krugman: ma ei hakka Eesti presidendi vastust üles otsima

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment Paul Krugmani blogist.
Fragment Paul Krugmani blogist. Foto: http://krugman.blogs.nytimes.com/2012/06/07/ballistic-in-the-baltics/

Oma ajaveebis Eesti majanduspoliitikat kritiseerinud nobelist Paul Krugman kirjutas täna, et kuigi ta on kuulnud Eesti presidendi «kõrvetavalt salvavast» reaktsioonist oma «kaunis leebes toonis» sissekandele, ei hakka ta seda internetist üles otsima.

Krugmani blogipostitus, milles ta seda teatab, kannab pealkirja «Ballistiline Baltikumis», mida võib ka tõlkida «maruvihane (isik) Baltikumis».

Krugman toob oma sissekandes ära tabeli USA majanduse languse- ja kasvukõvera 1930. aastatel pärast börsikrahhi Suure Depressiooni ajal ning küsib, kas nende meelest, kes leiavad, et Eesti (osaline) taastumine raskest majanduskriisist on kasinuspoliitika ime, leiavad ka, et äratoodud tabel näitab Franklin Delano Roosevelti Uue kursi poliitika, mis toetas ametiühinguid, tõstis palku ja suurendas riiklikke töökohtade arvu, edu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles