Soome noorukid ründasid Virolahtis eesti mehi

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome politseiauto valguspaneel
Soome politseiauto valguspaneel Foto: Soome politseiamet

Ööl vastu tänast puhkes Kagu-Soomes Virolahtis kaklus kohalike noorukite ja eesti meeste vahel, osapoolte lahutamiseks läks vaja politseinike sekkumist.

Löömingus osales grupp soome noori ja viis eestlast, vahendas Helsingin Sanomat Online. Kymenlaakso politsei andmetel vajas üks eestlane saadud vigastuste tõttu arstiabi ja kiirabi toimetas ta haiglasse.

Kähmlus sai alguse pärast kella 2 kohaliku restorani ees, kuhu oli kogunenud palju noori inimesi. Praegu pole täpselt teada, miks puhkes 16- kuni 18-aastastel noorukitel tüli restoranist lahkunud viie eesti mehega.

«Soomlased oli ründavas rollis. Mõningase info järgi oli eestlaste autot kividega loobitud,» rääkis Hamina politseijaoskonna komissar Jari Riiali.

Komissari sõnul osales löömingus umbes 25 noorukit ja viis 30ndates eesti meest. Lisaks rusikatele kasutati õllepudeleid ja kive.

«See oli haruldane vahejuhtum! Ma ei mäletagi, et millal oli kakluses nii palju osalejaid,» märkis Riiali.

Eestlaste Volkswagen Passat oli pargitud restorani juurde, vahendas iltalehti.fi. Tõenäoliselt olid noorukid kahjustanud autot meelega ja see tõigi tüli majja.

«Osa noorukitest lasi jalga, kuid politseinikel on üldjoontest kõigi osaliste isikud teada,» lisas komissar.

Politseinikud hakkavad asjaosalisi küsitlema järgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles