Ryanair võib hakata tualeti kasutamise eest raha nõudma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryanairi lennuk.
Ryanairi lennuk. Foto: Reuters / Scanpix

Euroopa suurim odavlennufirma Ryanair võib tulevikus lennu ajal tualetti kasutada tahtvatelt reisijatelt hakata selle mugavuse eest raha nõudma, ütles täna Ryanairi tegevjuht Michael O'Leary.


O'Leary ütles BBC-le, et WCs käimise eest peaks reisija loobuma ühest Briti naelast ehk umbes 17,5 kroonist. Ettevõte on juba asunud uurima võimalusi, kuidas lennukite tualetiustele mündipilusid lisada, vahendas

Reuters

.



Tema sõnul ei valmistaks algatus ühelegi reisijale ülearust ebamugavust. «Ma ei usu, et on kedagi, kes on kunagi vähem kui ühe naelaga Ryanairi pardale astunud,» lausus ta.



Ryanairi tuntakse kokkuhoidliku ärimudeli poolest. Madalate lennupiletite nimel peavad reisijad tasuma näiteks ülemäärase pagasi eest.



Eelmisel nädalal teatas Ryanair, et kavatseb kulude kokkuhoiuks sel aastal lennujaamades sulgeda kõik reisijate registreerimisletid. Edaspidi peavad reisijad lendudele ise internetis registreeruma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles