Romney pojad: me ei tahtnud, et isa presidendiks kandideeriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA vabariiklaste presidendikandidaat Mitt Romney
USA vabariiklaste presidendikandidaat Mitt Romney Foto: SCANPIX

Mitt Romney poegade tungiv soov oli, et nende isa loobuks presidendiks kandideerimisest, sest sellega kaasneb teravdatud meediatähelepanu ja väljavaade olla aastaid riigi esimene perekond.

Romney viis poega väljendasid oma muret eileõhtuses telesaates, kus nad üritasid näidata oma isa inimlikku poolt ja sõnasid, et ta oli olnud vembumees, vahendas AFP

Josh Romney sõnul on pere «närviline» presidendikampaania pärast, lisades: «Meie elu on ilma selletagi päris hea.»

«Me teame, et meie isa presidendikohale püüdlemine on kasulik riigile, kuid see ei ole tingimata hea meile, aga me püüame oma perekonnaelu nii normaalsena hoida kui võimalik,» sõnas Josh.

Sellest hoolimata avaldasid Romney naine Ann ja nende vanim poeg Tagg pereisale toetust, kuid ülejäänud pojad keelitasid teda mitte kandideerima.

«Ma ei tahtnud, et ta seda teeks,» ütles Matt Romney. «Ma püüdsin isa veenda ja ma arvan, et ma ei olnud ainuke.»

«Perena ei ole see meie jaoks parim asi, aga nagu Josh ütles, riigi jaoks on see õige.»

Poiste esinemisega telekanali TBS Conan O'Brien komöödiasaates sooviti ilmselt näidata kampaaniakoosolekute rambivalguses jäigastuva multimiljonärist ettevõtja ja endise Massachusettsi kuberneri inimlikku palet.

Romney nimetatakse vabariiklaste presidendikandidaadiks ametlikult augustis ja 6. novembri valimistel tuleb tal rinda pista demokraatide kandidaadi, ametisoleva riigipea Barack Obamaga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles