Mehhiko lennujaamas lasti maha kolm politseinikku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtumeditsiini meeskond sündmuskohal Mexico rahvusvahelises lennujaamas 25. juunil
Kohtumeditsiini meeskond sündmuskohal Mexico rahvusvahelises lennujaamas 25. juunil Foto: SCANPIX

Kaks Mehhiko politseivormis isikut, keda kahtlustatakse koostöös narkokurjategijatega, tulistasid eile Mexico rahvusvahelises lennujaamas kolme föderaalpolitseinikku.

Kahtlusalused tabati lennujaama valvevideolt ja on tuvastatud, kuid on veel vabaduses, ütles Mexico avaliku korra ministeerium oma teadaandes, vahendas The Telegraph.

Kolm maha lastud föderaalpolitseinikku olid uimastivastasel operatsioonil ja olid läinud lennuväljale, et tabada narkokuriteo kahtlusalused. Kaks ohvitseri surid sündmuskohal, kolmas kohalikus haiglas.

«Föderaalpolitsei on tuvastanud kaks politseimundris meest, kes avasid tule, ning uurijad keskenduvad nende tabamisele,» ütles ministeerium.

Ühe tunnistaja sõnul kõlas alguses kolm lasku. «Mõned politseinikud tulid sisse ja hakkasid tulistama teist agenti, kes oli maas.» Ta lisas, et relvastatud mehed kandsid samasuguseid mundreid nagu föderaalpolitseinikud, kes peavad lennujaamas korda. Seejärel jooksid mehed parkimisplatsi juurde.

Ametnikud on ka varem öelnud, et Mexico lennujaama kasutatakse narkovedajate poolt, kuid sellega kaasnev vägivald on väga harv.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles