USAs jätsid vanemad 19 last nädalaks ilma toiduta koju

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Toomas Randlo
Copy

USAs Kentucky osariigis jätsid vanemad 19 last nädalaks ilma toidu ja järelvalveta koju.

Lapsed vanuses kaheksa kuud kuni 14 eluaastat viidi üleeile meditsiinilisele läbivaatusele ning pärast seda anti nad eestkoste alla, vahendab ABC News.

Eile vahistati Jackie Farah süüdistatuna hoolimatult laste ohtu seadmises. Politsei sõnul on ta segaperekonnas osade laste ema.

Politsei pole veel tabanud Irvingi Smithi, kes on usutavasti laste isa.

Ametivõimude teatel ütlesid vanemad naabrile, et neil on hädaolukord ja peavad kiiresti lahkuma ning palusid lastel silma peal hoida. Farah lausus politseile, et neil olid autoga probleemid ning ei saanud seetõttu naasta.

«Mina seda lugu ei usu. Ma ei usu seda lugu sellepärast, mis on varem juhtunud. Ja sellepärast millised inimesed nad on, ma ei usu seda,» ütles naaber Annie Adams.

Adams teatas politseile laste olukorrast juba kaks nädalat tagasi, aga siis leidis politsei majast ainult kümme last. Naaber oli ärritunud, et politseil laste kodust minema viimine nii kaua aega võttis.

Politsei sõnul leiti majast veel üheksa koera ja üks kass.

Tagasi üles