Primorjes hukkus plahvatuses seitse inimest

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Priit Simson

Venemaa Kaug-Idas ööl vastu neljapäeva ühes elumajas toimunud gaasiplahvatuse tagajärjel hukkus vähemalt seitse inimest ning veel umbes sama palju on vigastatuid.


RIA Novosti

andmetel kärgatas plahvatus Primorje krais asuvas Voždviženka küla ühes kahekordses elamus öösel kella ühe paiku, kui Eestis oli alles kell viis kolmapäeva õhtupoolikul.

Miilitsa esialgse uurimisversiooni kohaselt plahvatas ühes korteri olmegaas. Traagilise juhtumi asjus on algatatud kriminaaljuurdlus.

Kolme trepikojaga hoones elas kokku alla poolesaja inimese. Kannatada sai senistel andmetel kuus korterit, kus elas 16 inimest, kuid kaks neist olid reisil.

Vene meedia viimastel andmetel on rusudest leitud 14 inimest, neist seitse surnult. Kuus inimest on haiglas ja üks keeldus hospidaliseerimisest. Päästjate arvates rusude all rohkem inimesi pole. Praeguseks on otsingud lõpetatud.

Interfaxi andmetel on üks kannatanutest koomaseisundis ning varem tunnistati ta ennatlikult juba korraks surnuks. Sündmuspaigal viibis kokku üle saja päästetöötaja. Enne viimase surnukeha leidmist lubati teiste korterite elanikke juba koju tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles