Egiptuse paar üritas oma last käsipagasis üle piiri toimetada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Egiptuse vanemad üritasid oma viiekuust imikut käsipagasis Araabia Ühendemiraatidesse smugeldada, vahendas The Telegraph.

Sharjahi linna lennujaama töötajad avastasid lapse kotist tavapärase kontrolli käigus, kui käsipagas röntgenmasinat läbis, teatasid kohalikud meediaväljaanded.

Ametnikud olid hämmastunud, kui nad nägid imiku keha oma monitoridel, ja teavitasid kohe politseid, kes arreteeris paari ja süüdistas neid oma lapse elu ohtu panemises.

Öeldavasti puudus imikul pass ja Araabia Ühendemiraatide viisa. Samuti pole selge, kuidas õnnestus beebi algselt Egiptuses lennukile saada.

«Tollitöötajad nägid last, kui ta kotti peidetuna röntgenskannerit läbis,» ütles Sharjahi politsei esindaja. «Masin on väga ohtlik ükskõik kellele, veelgi enam imikule.»

«Mõlemal vanemal oli Araabia Ühendemiraatidesse tulekuks viisa olemas, kuid neid süüdistatakse oma lapse eluga riskimises.»

Väidetavalt puudus lapsel pass ja viisa, kuid vanemad tahtsid ta teise riiki viia. Samuti on andmeid selle kohta, et paar elas juba varem ebaseaduslikult Araabia Ühendemiraatides, kuid läksid lapse sündimise ajaks tagasi Egiptusesse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles