Egiptuses sai majavaringus surma kümme inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandria linnas kokku varisenud hoone.
Aleksandria linnas kokku varisenud hoone. Foto: SCANPIX

Egiptuse tervishoiuminister ütles täna, et päästetöötajad leidsid Aleksandria linnas eile rusudeks varisenud 11-korruselise hoone alt kümme surnukeha, vahendas AFP.

«Kümme surnukeha on leitud kokku varisenud hoone rusude alt,» ütles tervishoiuminister. Ta lisas, et ellujäänute otsingud jätkuvad ja täna leiti varemete alt elusalt viis inimest.

«Surnukehad on viidud Alexandrias asuvasse Kom el-Dekka surnukuuri,» ütles Egiptuse kiirabi juht Ahmed al-Ansari uudisteagentuurile MENA.

Vigastada saanud inimesed, kes kannatasid peamiselt luumurdude ja lämbumise all, toimetati Alexandria haiglatesse.

Hoone varises Egiptuse suuruselt teises linnas kokku eile, tekitades purustusi kolmele kõrval asuvale kodule, teatas politsei.

Pealtnägijate sõnul elasid hoones neli perekonda ning allkorrusel asus pagaritöökoda, kuid ei suutnud täpset hoones viibinud inimeste arvu öelda. Politsei sõnul tõmmati eile rusude alt välja 16 vigastada saanud inimest.

Egiptuses on viimaste aastate jooksul olnud mitmeid majavaringuid, mis on põhjustatud ehitamisreeglite rikkumisest ja hoonete halvast seisukorrast.

Vähemalt 11 inimest sai 2008. aastal Aleksandrias surma, kui neljakorruseline eluhoone varises öösel kokku.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles