Paet kohtub New Yorgis ÜRO peasekretäriga

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ÜRO peakorter New Yorgis.
ÜRO peakorter New Yorgis. Foto: Wikipedia.org

Esmaspäeval ja teisipäeval viibib välisminister Urmas Paet visiidil New Yorgis, kus ta kohtub ÜRO peasekretäri ja ÜRO teiste kõrgete esindajatega.

Esmaspäeval, 30. juulil kohtub välisminister Urmas Paet New Yorgis ÜRO peaassamblee 66. istungjärgu presidendi Nassir Abdulaziz Al-Nasseriga.

Teisipäeval, 31. juulil kohtub välisminister Urmas Paet ÜRO peasekretäri Ban Ki-mooniga, ÜRO peasekretäri asetäitjaga poliitilistes küsimustes Jeffrey D. Feltmaniga ning ÜRO rahuvalveoperatsioonide ülema Hervé Ladsousiga.

Kohtumistel tulevad kõne alla inimõiguste temaatika laiemalt seoses Eesti kandidatuuriga ÜRO inimõiguste nõukogu liikmeks, Süüria konfliktiga seonduv ning olukord Lähis-idas ja Põhja-Aafrikas, ÜRO rahvusvahelised missioonid, Rahvusvahelise Kriminaalkohtu (ICC) assamblee tegevus, kestliku arengu küsimused ning ÜRO reformide temaatika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles