Väljapressijad sundisid Bangladeshi parlamendiliiget alasti võtma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bangladeshi politseinikud.
Bangladeshi politseinikud. Foto: SCANPIX

Relvastatud isikud sundisid Bangladeshi seadustegijat oma kabinetis lahti riietuma ning teda filmiti alasti koos ühe naisega, et kasutada videomaterjali raha väljapressimiseks, teatas politsei täna.

Politseikomissari asemik Abdul Ahad ütles, et politseinikud on arreteerinud viis inimest, sealhulgas kolm naist, keda süüdistatakse parlamendiliikme šantažeerimises.

«Nad sundisid teda alasti võtma. Üks väljapressijatest võttis samuti riided seljast ning ülejäänud sundisid seadusandjat naisega videole jääma,» ütles Ahad AFP-le.

Juhtum leidis aset pealinnas Dhakas maikuus ning šantažeerijad nõudsid parlamendiliikmelt väidetavalt viie miljoni taka suurust summat (umbes 61 000 dollarit), mille maksmata jätmise korral ähvardasid nad video internetti riputada.

«Mees andis neile kohe 1,8 miljoni suuruse rahasumma,» ütles Ahad. Samuti kinnitas ta video olemasolu ning lisas, et poliitikut sihiti relvaga. Parlamendiliikme ja alasti naise vahel seksuaalset kontakti ei olnud.

Kurjategijad pääsesid hoonesse, kui nad väitsid, et nende dokumendid vajavad allkirjastamist.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles