Prantsuse politsei otsib sarivägistajat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saint-Didier-sous-Aubenas’ laager, kus üleeile vägistati 11-aastane tüdruk.
Saint-Didier-sous-Aubenas’ laager, kus üleeile vägistati 11-aastane tüdruk. Foto: SCANPIX

Prantsusmaal Ardèche’i piirkonnas on viimaste kuude jooksul laagrites suvitavatele noortele tüdrukutele jahti pidanud sarivägistaja, teatas kohalik politsei täna.

Suvelaagrite omanikele on antud käsk tugevdada turvalisust pärast seda, kui 11-aastast tüdrukut üleeile varahommikul Saint-Didier-sous-Aubenas’ laagris une pealt vägistati, vahendas The Telegraph.

Politseinikud usuvad, et juhtum on seotud mitme teise seksuaalrünnakuga, mis on piirkonna laagripaikades alates juuni lõpust aset leidnud, sõnas politseiallikas. Viimase kuue nädala jooksul on rünnatud seitset tüdrukut vanuses seitse kuni kaksteist

Laagripaiga juhataja keeldus AFP reporteritele üleile aset leidnud juhtumit kommenteerimast, kuid teiste laagrite omanikud kinnitasid, et nad on tugevdanud oma turvameetmeid. Palgatud on öövalvureid ja kõik laagrilised peavad kandma käepaelu.

Politsei on algatanud ulatuslikku juurdlust.

Ardèche on üks Prantsusmaa kõige paremini säilitatud metsiku looduse ala ning selle kaljusillad ja koopad meelitavad matkajaid kogu Euroopast.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles