Prantsuse talunik ajas oma naise armukest traktoriga taga ja tappis ta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Prantsusmaa idapiirkonna Meuse farmer Claude Boutevillain läks väidetavalt sõgedaks, kui tema naine Josette otsustas ta maha jätta kohaliku lihuniku Jean-Michel Allemeerschi pärast, ning niitis viimase traktoriga maha.

Väidetavalt toimus kiremõrv reede õhtul. Pealtnägijad vaatasid abitult pealt, kuidas 51-aastane Boutevillain ajas 48-aastast lihunikku mööda põldu taga ning rammis tema kaubikut, vahendas The Telegraph.

«Me karjusime Boutevillainile, et ta lõpetaks,» ütles Laurence Oudinot päevalehele L'Est Républicain. «Mu abikaasa helistas tuletõrjele ning naabrid võtsid ühendust sandarmiga.»

«Traktor sööstis vastu sõidukit, mis seejärel mitu korda üle oma katuse käis.»

Allemeerschil õnnestus veokist välja saada ning püüdis traktori eest joostes põgeneda, kuid Boutevillain sai ta kätte ning tugev löök tappis lihuniku koheselt.

«Boutevillain oli see, kes minu venda ahistas,» lausus Jean-Marc Allemeersch, kelle sõnul oli tema vend «salavaritsuse» ohver.

«Ta arvatavasti ootas teda ja kui mu vend lõpetas Couvertpuis’is kella kaheksa paiku kauba kättetoimetamise, kriimustas ta meelega oma traktoriga tema kaubikut, et õhutada ning peibutada teda, kuhu ta tahtis,» rääkis Allemmersch. «Ta jälitas mu venda nagu kütt oma saaki,» ütles Allemmersch.

Vihane Allemeersch oligi talunikule järgenud, et nõuda sõiduki kahjustamise eest hüvitist.

Farmer on nüüdseks juba vahistatud ning talle esitati süüdistus tahtliku mõrva eest, mis võib ta eluks ajaks trellide taha saata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles