USAs vahistati ema ja poeg, kes hoidsid noort naist kolm aastat vangistuses

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnsonite maja, kus hoiti noort naist kolm aastat vangistuses.
Johnsonite maja, kus hoiti noort naist kolm aastat vangistuses. Foto: SCANPIX

Eile esitati Illinois osariigist pärit mehele ja tema emale süüdistus teismelise tüdruku vägistamises ja kolme aasta pikkuses vangis hoidmises, teatasid õiguskaitseametnikud.

25-aastast Steven Elliot Johnsonit süüdistatakse prostitutsiooni korraldamises, kriminaalselt raskendatud seksuaalses kuritarvitamises, ebaseaduslikus seadusega reguleeritud narkootiliste ainete omamises, ebaseaduslikus marihuaana omamises ja ebaseaduslikus relva omamises.

Tema ema, 54-aastast Owida Johnsonit süüdistatakse alaealise elu ohtu panemises.

Washington Parki politsei koos naabermaakondade eriüksustega korraldasid Johnsonite majale neljapäeva õhtul haarangu, kinitasid kahe maakonna ametnikud.

Politseinikud leidsid majast ka kaks last ning andsid nad osariigi laste ja perede osakonna hoole alla, vahendas ABC News.

Üks lastest on väidetavalt ohvri ja kahtlusaluse 2-aastane poeg. Teise lapse vanust ei avaldatud.

«Tegevuspaigalt leiti suures koguses tõendeid. Kõiki tõendeid ja materjale uuritakse ning esitatakse ringkonnasüüdistajale järgmise 24 tunni jooksul,» sõnas St. Clairi maakonna prokurör Brendan Kelly.

Selle nädala alguses õnnestus nüüdseks 19-aastasel naisel, kes oli kolme aasta eest kadunuks kuulutatud, Washington Parkis asuvast majast põgeneda ja teavitas kohe ametivõime, vahendas uudisteagentuur AP.

Ohver ja kahtlusalune teadsid üksteist ning kohtusid ühel peol enne, kui ta kaduma läks. «Kui ta tahtis tagasi vanemate juurde minna, ei lubanud ta tüdrukul lahkuda,» sõnas Washington Parki politseiülem David Clark.

Clarki sõnul aitas kahtlusaluse ema tal noort naist kinni hoida ja võltsis dokumente, kui ta sünnitas nende lapse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles