Vägistamise ja piinamise ohvriks langenud ameeriklanna suri haiglas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ohio osariigi politsei.
Ohio osariigi politsei. Foto: SCANPIX

Ohio naine, keda piinati ja vägistati metsas ning jäeti seejärel kõrvalise tee äärde, suri kaks päeva pärast leidmist, teatasid ametnikud.

Cantonist pärit 29-aastase naise leidis mööduv mootorrattur pühapäeva hommikul. Alasti ohvril oli kaelas köis ning ta kehal olid rasked põletushaavad.

«Mul on üks naine siin. Tal on tõsiselt põletada saanud, teda on vägistatud ja pekstud,» rääkis rohus lamava naise leidnud mees hädaabikõnes politseile. «Tal on köis ümber kaela, tal ei ole riideid seljas ja tal on tõsised põletushaavad.»

Hoolimata piinavast valust suutis naine mootorratturile, meedikutele ja politseile rääkida, mis oli juhtunud.

«Loomulikult on see jõhker, kui ründamine, vägistamine ja põletamine on samas lauses,» sõnas Muskingumi maakonna šerif Matt Lutz, vahendas ABC News.

Naine, kes viidi helikopteriga Columbuse linna haiglasse, kannatas neljanda astme põletushaavade ja teiste tõsiste vigastuste käes.

«See on kõige julmem juhtum, millega ma olen 23 ja poole ametis oldud aasta jooksul kokku puutunud,» lausus Lutz. «Ma ei suuda ette kujutada, millist valu see naine pidi kannatama.»

Politseinikud avastasid metsatukka läbi kammides kuriteo toimepaneku paiga, kuid ei avaldanud, mida nad sealt täpselt leidsid.

«See ei olnud juhuslik rünnak,» rääkis Lutz. «Me otsisime ühte sõidukit, mis pakkus meile huvi.  Leidsime selle eile Cantoni piirkonnast. Me otsime ka kahtlusaluseid.»

Kuigi politseinikud on seoses vahejuhtumiga kindlaks teinud mitu kahtlustatavat isikut, pole kedagi veel vahistatud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles