Hollande lubas veretöö toimepanija tabada

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsuse politseinikud mõrvapaiga lähedal.
Prantsuse politseinikud mõrvapaiga lähedal. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa president François Hollande lubas täna teha kõik, et tabada Prantsuse Alpides mõrvatud viie inimese tapja.

«Tapja või tapjate leidmiseks tehakse kõik,» kinnitas Londonis toimuvat paraolümpiat külastav Hollande pressikonverentsil, avaldades Prantsusmaa nimel brittidele solidaarsust, vahendas uudisteagentuur AFP.

«Prantsusmaa ja Suurbritannia vahel on väga tugev side ja me teeme kõik nende leidmiseks,» lisas Hollande, tunnistades siiski, et hetkel ei teata tapmise motiivi.  

Veretöö leidis aset Annecy järve ääres, kus maha lasti neli inimest. Iraagis sündinud isa, ema ja vanaema mõrvati ühes metsatee äärses parklas oma Briti numbrimärgiga BMWs, lisaks tapeti samas paigas ka üks mööduv jalgrattur.

Perekonna kaks tütart elasid rünnaku üle. Üks neist leiti haavatuna auto juurest, viidi haiglasse ja ta on tõsises, kuid stabiilses seisundis. Tema nelja-aastane õde pääses füüsilise traumata, peitudes auto tagaistmel oma ema ja vanaema surnukehade vahele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles